Sponsoring bij GKV Ons Clubje
 

De Glanerbrugse Korfbal Vereniging Ons Clubje is opgericht in 1927 en is de enige korfbalvereniging in Glanerbrug en Enschede-Oost.

Onze vereniging telt ruim 130 leden, waarvan ongeveer 50 jeugdleden, deze aantallen wijzigen uiteraard jaarlijks.

Kenmerkend voor onze korfbalvereniging is de grote sportiviteit en gezelligheid.

De vereniging heeft al decennia lang een goede naam in het grensdorp en rondom ons veld liggen de nieuwbouwwijken van Enschede-Oost.

Uiteraard zijn wij ook goede bekenden in de regio, waar onze teams wekelijks hun wedstrijden spelen. Dit lijkt ons voor uw bedrijf een goede reden om als ondernemer voor uw bedrijf in de regio naambekendheid te bewerkstelligen en onze vereniging daarbij financieel te ondersteunen.

Op het gebied van sportsponsoring is de laatste jaren veel veranderd. Voor iedere vereniging wordt het ook steeds belangrijker om meer financiële armslag te hebben. Sportsponsoring kan hier aan bijdragen, maar daarvoor wilt u als sponsor ook iets terugkrijgen.

G.K.V. Ons Clubje beschikt over een unieke locatie voor onder andere bordsponsoren. Met onze ‘zichtlocatie’ bij het binnen komen en verlaten van Glanerbrug bent u als sponsor verzekerd van aandacht van het voorbij komende verkeer.

Als sport vereniging zijn wij blij met iedere vorm van sponsoring. Daarom hebben wij ervoor gekozen om verschillende sponsormogelijkheden aan te bieden, zodat u voor uw eigen bedrijf kunt bepalen welke sponsorvorm het best bij u past.

 

Is uw belangstelling gewekt, dan kunt u contact opnemen via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De sponsorcommissie zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

 
 
 
 

Onze hoofdsponsoren: