LID WORDEN ?

 

Bij de Glanerbrugse Korfbalvereniging GKV Ons Clubje is korfballen een ontspannende bezigheid in deze snelle tijden.

Maar wat is korfbal nu precies? Hoe wordt het gespeeld en waar? Waarom de GKV Ons Clubje? Hoe kan ik lid worden? Lees het allemaal hieronder.

 

Korfbal, hoe wordt het gespeeld en waar?

Korfbal is de enige sport ter wereld waar zowel mannen/jongens als vrouwen/meisjes in één team spelen. Korfbal kent twee competities; een veldcompetitie in het voorjaar en najaar en een zaalcompetitie in de winter. Een team bestaat uit acht spelers: vier dames/meisjes en vier heren/jongens.

Waarom GKV Ons Clubje?

GKV Ons Clubje bestaat sinds 1927 en is nog steeds een sportieve, gezellige en gezonde vereniging. De onderlinge betrokkenheid is groot. Teams gaan naar elkaars wedstrijden kijken en trainingen worden zelden gemist. Naast hun inspanningen op de velden dragen een groot aantal leden een steentje bij in het runnen van de club.

Wat biedt GKV Ons Clubje naast korfbal?

Naast het korfballen worden er jaarlijks verschillende activiteiten georganiseerd. De verschillende commissies organiseren gedurende het hele jaar gezellige en leuke activiteiten. Voorbeelden zijn: het jaarlijkse jeugd-weekendkamp, vossenjacht, de Grote Club Actie, feestavond, de playbackshow, korfbaltoernooi, kaartavonden en nog veel meer(zie ook de foto’s elders op deze site).

Meer informatie...

Ieder lid van de vereniging ontvangt wekelijks, tijdens het korfbalseizoen een ‘Nieuwsbrief’ per E-mail. Naast deze nieuwsbrief worden de leden ook via de website op de hoogte gehouden over het reilen en zeilen van de vereniging, over de wedstrijden, de uitslagen van de gespeelde wedstrijden, standen, nieuwtjes, foto's, activiteiten et cetera.

Als je lid wilt worden...

Nog voordat je officieel lid bent, kun je al enkele weken gratis meetrainen en kun je meedoen met de leuke activiteiten die er dan georganiseerd worden. Daarna kun je een aanmeldingsformulier bij de trainer/coach vragen en dan kun je die (thuis) invullen. Zodra wij jouw volledig ingevulde formulier naar de KNKV hebben gestuurd (dat is de korfbalbond), duurt het maar een paar dagen voordat je echt lid bent van de GKV Ons Clubje.

Contact, trainingen en wedstrijden:

Ons clubhuis staat op het sportterrein aan de Ekersdijk 210 te Glanerbrug. Op het zelfde sportterrein zitten ook nog v.v. Eilermark, tennisclub TV-Glanerbrug, Schietvereniging SV-Glanerbrug en ook is er nog een skeelerbaan te vinden.

Telefonisch bereikbaar in ons clubhuis zijn we meestal van maandag tot en met donderdag vanaf 18.00 uur, zaterdags vanaf 10.00 uur en zondags vanaf 12.00 uur. Voor vragen en informatie kunt u altijd langskomen op trainingsavonden (dinsdags en donderdags vanaf 18.00 uur). Uiteraard bent u ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen! Voor overige informatie kunt u altijd terugkomen op onze website.